Golf 8: Finalne fotke, napokon kreće i proizvodnja

Izvor: Mondo, 08.Maj.2019, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golf 8: Finalne fotke, napokon kreće i proizvodnja

Novi model će biti tehnološko najnapredniji Golf do sada

Foto: Mondo/Stefan Stojanović ilustracija

Nedavno smo pisali da je premijera novog Golfa pomerena sa septembra, i sajma u Frankfurtu, na novembar, i to zbog softverskih problema prouzrokovanih novom platformom.

Osma generacija najprodavanijeg evropskog automobila imaće mogućnost onlajn (OTA) softverske nadogradnje, kao i otključavanja mobilnim telefonom pomoću digitalnog ključa. Ovo su >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << samo neke od opcija zbog će morati da značajno poradi na zaštiti od hakerskog napada.

Sajam automobila u Frakfurtu Folksvagen će iskoristiti za premijeru prvog modela iz ID. električne serije, pa je to dodatni razlog zašto je premijera Golfa pomerena za kraj godine.

Krajem trećeg kvartala treba da krene i njegova proizvodnja.

Informacije o novom Golfu, prate i brojne špijunske fotografije, a ova galerija je jedna od najdetaljnijih do sada.

New VW Golf Mk8 To Enter Series Production By September https://t.co/4BzkXjpBP0pic.twitter.com/ycbfhWTstC

— AutoRepairTech.co (@AutoRepairTechs) 30. април 2019.

Novi Golf će vizuelno biti evolucija prethodnog, a na prvi pogled najznačajnija promena su prednja svetla, kao i duži poklopac motora.

"Osmica" će imati brojne sigurnosne funkcije, potpuno digitalno vozačko okruženje, kao i napredni set aplikacija grupisanih u platformu "Volkswagen We", koja će biti povezana sa internetom.

POGLEDAJTE KAKO JE EVOLUIRAO GOLF OD 1974. DO DANAS:

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.