Izvor: N1 televizija, 11.Maj.2021, 14:29

Gojković o nacionalnoj frekvenciji: Đilas ima opasne predloge

Povodom zahteva lidera Stranke slobode i pravde (SSP), na virtuelnom sastanku sa evroparlamentarcima o poboljšanju izbornih uslova, da se Javni servis oslobodi političkog uticaja i da se "dodeli još jedna slobodna frekvencija koja postoji, televiziji koja bi se profesionalno bavila svojim poslom", ministarka kulture i informisanja Maja Gojković u tome vidi loše namere lidera te stranke Dragana Đilasa.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Dok vlast kontroliše nacionalne frekvencije, Đilas označen kao opasan po medije

Izvor: N1 televizija, 11.Maj.2021

Ako je suditi prema današnjoj reakciji ministarke kulture i informisanja Maje Gojković - vlast, na čelu sa Srpskom naprednom strankom, za sada nema nameru da dodeli upražnjenu nacionalnu frekvenciju bilo kojoj zainteresovanoj televiziji. Maja Gojković takođe tvrdi da vlast ne uređuje programe...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.