Izvor: Vesti-online.com, 07.Dec.2018, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumici zameraju da nije dovoljno smršala nakon porođaja: "Ne žurim s tim"

Glumici Evi Longoriji (43) mnogi su savetovali da požuri sa gubljenjem kilograma koje je zadobila u trudnoći.

Lepa latina porodila se pre skoro šest meseci i prirodno je da nije izgubila sve kilograme koje je dobila tokom trudnoće.

Do sada se pojavljivala na mnogim događajima, a komentare koje je dobijala bili su da bi joj bilo bolje da još oslabi.

Ipak, Eva je za magazin Pipl rekla kako nema problem sa samopuzdanjem i da ne žuri da smrša jer se ugleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na svoju majku i sestre.

- Ljudi mi govore da požurim s mršavljenjem, ali ne slušam ih. Ugledam se na moju majku i sestre koje su jake žene i postupam kao one - rekla je Eva.

Glumica je i dalje ljubitelj joge, ali i laganijih treninga.

- Dižem lakše tegove i dajem telu vremena da se navikne na period posle trudnoće. Nije mala stvar roditi dete, zato sebe ni ne forsiram da što pre smršam - kazala je ona.

Ipak, glumica priznaje da nije ljubitelj vežbanja.

- Uvek se potajno nadam da se trener neće pojaviti. Obradujem se i kada zakasni par minuta. Ne volim da vežbam - bila je iskrena Longorija.

Eva je pre malo manje od 6 meseci rodila prvo dete, dečaka Santjaga, a udata je za vlasnika Televise Hosea Antonija Bastona.

Saturday smooches with my Santi

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on Nov 10, 2018 at 10:57am PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Evi zameraju da nije dovoljno oslabila: Nije mala stvar roditi dete, zato sebe ni ne forsiram da što pre smršam

Izvor: Story, 07.Dec.2018

Glumici Evi Longoriji (43) mnogi su savetovali da požuri sa gubljenjem kilograma koje je zadobila u trudnoći. Lepa latina porodila se pre skoro šest meseci i prirodno je da nije izgubila sve kilograme koje je dobila tokom trudnoće. Do sada se pojavljivala na mnogim događajima, a komentare koje je...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.