Genijalna odluka direktora Kancelarije za KiM: Đurić učestvuje na MARATONU u Briselu

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2018, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Genijalna odluka direktora Kancelarije za KiM: Đurić učestvuje na MARATONU u Briselu

Pripreme za trku uveliko traju

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić učestvovaće u oktobru na tradicionalnom maratonu u Briselu!

Pročitajte i:

Đurić će sa još nekoliko hiljada trkača iz celog sveta učestvovati u polumaratonu i probaće da istrči stazu dugu nešto više od 20 kilometara. Direktor Kancelarije za KiM poredi pripreme za polumaraton i trku koju sa prištinskim pregovaračima u istom gradu trči već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godinam:

- Važno je imati dobru kondiciju jer je bilo razgovora koji su trajali i po 18 časova. A kad se drugoj strani išlo da spava i odmaraju mi smo imali snage da nastavimo dalje i to je ono što je važno. Zato je ovo maraton, a ne sprint i zato treba da istrajemo do kraja.

Direktor Kancelarije za KiM kaže da se za razliku od briselskog dijaloga ovom maratonu zna i gde počinje i gde se završava, a posle šest godina pregovaranja, kako navodi, želja mu je i da "na ovaj način pokorimo Brisel".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.