Gde ne bude magle biće sunca

Izvor: B92, 06.Nov.2020, 06:47

Gde ne bude magle biće sunca

Beograd -- Na severu Srbije danas će biti pretežno sunčano, sa lokalnom pojavom jutarnje magle, dok će u ostalim krajevima biti oblačno, kažu iz RHMZ-a.

Ujutru i pre podne mestimično sa slabom kišom, posle podne i uveče suvo, uz postepeno razvedravanje. Vetar će biti slab, na istoku umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 9 stepeni, najviša od 12 do 15 stepeni.

U Beogradu će ujutru i pre podne biti oblačno i suvo, posle podne i uveče postepeno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smanjenje oblačnosti.

Vetar slab, severozapadni. Najniža temperatura oko 8, najviša oko 13 stepeni.

U narednih sedam dana jutra će u Srbiji biti hladna, u većini krajeva sa slabim prizemnim mrazem, mestimićno i maglom ili niskom oblačnošću, koja će se ponegde zadrzati duže tokom dana, naročito od ponedeljka.

U mestima bez magle pretežno sunčano.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.