GUŽVA NA GRANICI: Zadržavanje kamiona na Batrovcima do četiri sata

Izvor: Večernje novosti, 30.Okt.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GUŽVA NA GRANICI: Zadržavanje kamiona na Batrovcima do četiri sata

Auto-moto savez Srbije (AMSS) je saopštio da zadržavanja za kamione na graničnom prelazu sa Hrvatskom Batrovci četiri sata Auto-moto savez Srbije (AMSS) je saopštio da zadržavanja za kamione na graničnom prelazu sa Hrvatskom Batrovci četiri sata. Kamioni na izlatu iz zemlje, na prelazu Horgoš sa Mađarskom čekaju dva sata. AMSS navodi da nema zadržavanja za automobile ni na jednom graničnom prelazu u Srbiji.PROČITAJTE JOŠ: GUŽVE NA GRANICAMA: Kamioni na Horgošu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Kelebiji, Batrovcima čekaju po 6 sati Prema poslednjim informacijama, na naplatnim rampama duž autoputeva u zemlji nema zadržavanja. AMSS podseća da sva vozila od 1. novembra do 1. aprila moraju biti opremljena sa sve četiri zimske gume, ako se zbog vremenskih uslova na kolovozu nalazi sneg, led ili poledica. Ukoliko su vremenske prilike u toku zimske sezone takve da nema snega i leda na kolovozu, zimski pneumatici neće biti obavezni.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj umeren, bez zadržavanja na granicama

Izvor: Blic, 31.Okt.2018, 19:24

Saobraćaj u Srbiji večeras je umerenog intenziteta, a vozače očekuju suvi kolovozi sa povoljnim vremenskim prilikama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.