GRUPNI NAPAD NA DEVERUŠU Uznemirujuća šala na kineskom venčanju

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUPNI NAPAD NA DEVERUŠU Uznemirujuća "šala" na kineskom venčanju

Uznemirujući video iz Kine prikazuje grupu muškaraca, kako na jednom venčanju pipkaju i drže nesrećnu deverušu koja pokušava da se iskobelja iz njihove navodne "šale", koja je veoma bizarana i neprijatna, a i česta na venčanjima u ovoj zemlji.

Nekoliko muškaraca su nesrećnu devojku bacili na krevet, držali je i pipkali, a drugi su snimali, dok je deveruša bezuspešno pokušavala da se iskobelja iz njihovih ruku.

Inače su šale sa mladencima i deverušama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tradicija na kineskim venčanjima, međutim, često prelaze granicu i može se reći da zalaze u seksualno zlostavljanje.

Dokaz za to su i brojni video snimci koji kruže internetom i uvek nailaze na izrazito negativne komentare.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.