GRMLJAVINA NA STAZI UŠĆE: Priznanja za šampione kružne trke Nagrada Beograda 2017

Izvor: Press, 28.Avg.2017, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRMLJAVINA NA STAZI UŠĆE: Priznanja za šampione kružne trke "Nagrada Beograda 2017"

Najboljim učesnicima kružne auto-trke na beogradskom Ušću, nakon šest sati uzbudljive i napete vožnje, dodeljeni su pehari u svim klasama, kao i za plasman u Centralnoevropskoj zoni i za nacionalne šampionate Srbije i BiH.
Foto: Tanjug
Predsednik AMS Mirko Butulija dodeljujući pehare najboljima - u klasi D4 - 1600 prvoplasiranom Nenadu Saviću, u klasi D4 - 2000 Zoranu Kastratoviću - istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je da je ponosan što smo uspeli da vratimo trofej Beograda na mesto koje mu pripada.
Ovogodišnji šampioni Nagrade Beograda u Nacionalnom šampionatu su: u klasi I Nikola Lazarević, klasi II Dušan Nastasijević, klasi III Vuk Radenković, klasi IV Nenad Savić, klasi V Uroš Brkić, klasi IX Darko Božilović.
U disciplini "Kup fića", kup 1 pobednik je Savo Jančević. a u kupu 2 Nikola Ekmeščić, saopštio je AMS.
Konkurencija je bila jaka, uživanje za poznavaoce automobilizma i spektakl za sve koji su bili u prilici da posmatraju vožnju na ušću Save i Dunava, na legendarnoj stazi na Ušću, dugačkoj 2.325 metara. 
Legendarna kružna auto-trka "Nagrada Beograda 2017", koju su organizovali su AMSS, Sportski auto i karting saveza Srbije (SAKŠ), Ministarstvo omladine i sporta u Sportski savez Srbije (ŠS), uz podršku AMS Osiguranja (AMSO) i pokroviteljstvo Grada Beograda, okupila je preko 100 takmičara i brojnu publiku. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.