GRENEL OPLEO PO EVROPSKOJ UNIJI: Brisel treba da prestane da priča i da počne da radi, Kosmet je u problemu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2021, 17:24

GRENEL "OPLEO" PO EVROPSKOJ UNIJI: Brisel treba da prestane da priča i da počne da radi, Kosmet je u problemu

Bivši američki izaslanik za dijalog Beograda i Prištine tvrdi da je još 2019. odbio obećanje od Angele Merkel

Bivši američki izaslanik za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poručio je danas da Evropska unija treba da počne da izdaje vize za građane na Kosmetu.

Grenel je u postu na Tviteru napisao da Brisel treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da prestane da priča o viznoj liberalizaciji na Kosmetu, već da taj proces treba da se reši i da građani na Kosmetu dobiju vize.

On je istakao da je još 2019. godine dobio obećanja od nemačke kancelarke Angele Merkel da je "to nešto što ona može odmah da uradi za određene radnike".

Stop the talk about visas and start giving out visas.

Chancellor Merkel told me directly that this is something that could start doing right away for certain workers. She said that in 2019..... https://t.co/mx9cB2bQ9k

— Richard Grenell (@RichardGrenell) March 5, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Grenel: EU da prestane da priča

Izvor: B92, 05.Mar.2021

Bivši američki izaslanik za dijalog Srbije i Kosova Ričard Grenel poručio je danas da Evropska unija treba da počne da izdaje vize za građane na Kosovu...Grenel je u postu na Tviteru napisao da Brisel treba da prestane da priča o viznoj liberalizaciji na Kosovu, već da taj proces treba da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.