GRAĐANIMA IZDATO UPOZORENJE O EKSTREMNOJ OPASNOSTI: Velika eksplozija u Nemačkoj - oblak dima nadvio se nad gradom

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 11:09

GRAĐANIMA IZDATO UPOZORENJE O EKSTREMNOJ OPASNOSTI: Velika eksplozija u Nemačkoj - oblak dima nadvio se nad gradom

Jedna osoba "tvitovala" je da je osetila kako se kuća tresla u Bergiš Gladbahu, oko 10 kilometara od Leverkusena.

Velika eksplozija protresla je kuće u nemačkom gradu Leverkusenu. Snimci sa društvenih mreža pokazuju ogroman stub dima koji se diže uvis.

Nemačka Federalna služba za civilnu zaštitu i pomoć u katastrofama (BBK) upozorila je javnost da zatvori svoje prozore i ostanu u kućama zbog strahova o opasnom curenju gasova.

Aplikacija za upozorenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nina urgirala je ljude u distriktu Burig da uđu u kuće i zatvore sve prozore i vrata, preneo je "Dejli ekspres".

- Eksplozija u Burigu, nivo upozorenja: ekstremna opasnost - navedeno je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VELIKA EKSPLOZIJA U NEMAČKOJ Oblak dima nad hemijskom fabrikom, ima poginulih i nestalih, upozorenje o EKSTREMNOJ OPASNOSTI (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 27.Jul.2021

Jedna osoba je stradala, najmanje 16 je povređeno, a četiri su nestale u velikoj eksploziji koja je potresla nemački grad Leverkuzen jutros oko 9.40 po lokalnom vremenu (7.40 GMT).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.