GRAĐANI ODUŠEVLJENI: Utakmica na Trgu Republike - sledeća najbolja stvar posle gledanja na stadionu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRAĐANI ODUŠEVLJENI: Utakmica na Trgu Republike - sledeća najbolja stvar posle gledanja na stadionu (FOTO)

Pored zvezdaša na Trgu se našao i jedan broj stranih turista.

Utakmica "Bajern" - "Crvena zvezda", prva je u nizu mečeva koji se ove sezone, dok naši timovi igraju na evropskim takmičenjima, gledala na velikom video bimu na Trgu republike.

Sa građanima koji su otišli večeras da isprate ovu utakmicu na Trgu, razgovarali smo o tome kako im se dopala ideja da se sve to prikaže na ovom mestu.

Petnaestogodišnja Anđela na Trgu se našla sa drugaricama. One >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su u onom malobrojnijem delu ženske populacije koja prati sport, ali su oduševljene atmosferom koju su zatekle, a kako kažu ni nagla promena vremena ih nije sprečila da dođu i odgledaju utakmicu.

- Inovativno je i zanimljivo. Super se provodimo, a čak nas ni vreme nije sprečilo da dođemo - kaže Anđela.

Na Trgu smo zatekli i Petra Petrovića (69) koji je kako kaže okoreli zvezdaš:

- Tačnije, ja sam bivši okoreli zvezdaš, više ne idem na stadion. Ovde sam iz radoznalosti. Nisam uspeo da zadržim znatiželju - kaže Petar.

Dejvid Šaved (60) je turista iz Izraela i on se na Trgu našao sasvim slučajno, ali ga to nije omelo da uživa.

- Ako već niste na stadionu, sledeća najpribližnija stvar je gledanje utakmice na ovakav način - kaže on.

Aleksandar (41) je na Trg došao sa sinovima Nemanjom (16) i Vukanom (14,5) kako bi utakmicu odgledali na velikom platnu koje je tu postavljeno.

- Sviđa mi se ideja. Lepo je što utakmica ima gde da se gleda na ovakav način - kaže Aleksandar.

Na Trgu smo zatekli i Aleksandra Kaluđerovića (54) iz Sarajeva. On je u poseti ocu koji živi u Beogradu i došao je ispred Narodnog muzeja sa prijateljima da zajedno gledaju prenos.

- Ja sam bivši zvezdaš, ne zbog toga što "Zvezdu" ne volim, več zbog toga što je u mojim godinama nadjačao komfor i utakmice se gledaju pred televizorom sa pivom. Ali pošto smo ovde, jasno je nam se dopala ideja sa video bimom na Trgu - kaže Kaluđerović.

Na Trugu smo razgovarali i sa porodicom turista iz Izraela - Ilijasom Irudi koji je sa suprugom Mirom i ćerkicom Larom došao da odgleda utakmicu.

- Ona je zaspala mami u rukama, pa smo odlučili da sednemo i gledamo utakmicu da nam ne otpadnu ruke dok ona malo odrema. Pošto njoj ne smeta ovo što je malo bučnije ne smeta ni nama - kaže Ilijas.

Zašto je bio OMILJENI GRADONAČELNIK: Ovih 5 stvari u Beogradu ne bi bilo bez Branka Pešića (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.