GRAD VELIČINE ORAHA OPUSTOŠIO BUJANOVAC: Oluja za 20 minuta napravila haos - vetar čupao drveće, delovi grada bez struje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2022, 20:54

GRAD VELIČINE ORAHA OPUSTOŠIO BUJANOVAC: Oluja za 20 minuta napravila haos - vetar čupao drveće, delovi grada bez struje (VIDEO)

Snažno nevreme praćeno pljuskom i gradom veličine oraha pogodilo je danas Bujanovac i okolinu nešto posle 13 sati.

U pojedinim delovima grada došlo je do prekida u snabdevanju strujom. Brojne ulice su bile pod vodom, a posebno je ugroženo Novo Naselje. Olujni vetar čupao je drveće, a za sada nema informacija da je neko povređen.

Nevreme je trajalo dvadesetak minuta.

Nevreme je moglo da prozrokuje i ljudske žrtve, ali je to pukom srećom izbegnuto. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Olujni vetar je iz korena iščupao drvo u dvorištu kuće u glavnoj ulici koje je palo tik pored trafike u susednom dvorištu.

U tom trenutku u kiosku je prema nezvaničnim informacijama bilo nekoliko osoba dok je kuća prazna i izdaje se kao lokal.

Bujanovačke su ranije javile da je drvo koje se tokom današnjeg nevremena srušilo u Moravskoj ulici oborilo ogradni zid u blizini raskrsnice sa glavnom ulicom u Bujanovcu.

Drvo koje se srušilo tokom današnjeg nevremena u Bujanovcu blokiralo je Moravsku ulicu. Oborilo je ogradni zid u blizini raskrsnice sa glavnom ulicom u Bujanovcu. U dvorištu kuće u kojoj se nalazilo drvo ne živi niko.

BONUS VIDEO:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Snažno nevreme i grad pogodili Podgoricu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2022, 19:04

ako nevreme praćeno gradom u popodnevnim satima pogodilo je Podgoricu...Grad je padao desetak minuta, a pljusak praćen grmljavinom i jakim vetrom napravio je velike gužve u saobraćaju, preneli su podgorički mediji...Prema pisanju portala Dan, kod "Junion Bridža", na putu na groblju Čepurci oboreno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.