GORI ZAPADNA OBALA: Izraelski vojnici UBILI palestinsku devojku (23) dok je zatvarala prozor svoje kuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 19:07

GORI ZAPADNA OBALA: Izraelski vojnici UBILI palestinsku devojku (23) dok je zatvarala prozor svoje kuće

Lokalni stanovnici rekli su da Palestinci nisu koristili puške, već su ljudi bacali kamenje na izraelske snage koje su izvršile raciju u tom području.

U sukobu izraelskih vojnika i Palestinaca na Zapadnoj obali ubijena je jedna ženska osoba, saopštili su palestinski medicinski zvaničnici. Palestinski zvaničnici rekli su da su izraelske trupe ustrelile 23-godišnjakinju.

Portparol izraelske vojske rekao je da vojnici tokom okršaja nisu otvarali vatru i da su to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učinili Palestinci, kao i da su bacili eksploziv. Porodica žene tvrdi da je ona upucana dok je pokušavala da zatvori prozor u svojoj kući u gradu Dženin zbog suzavaca. Portparol izraelske vojske rekao je da su neredi izbili dok su trupe delovale u Dženinu.

- Palestinci su otvorili vatru, bacali kamenje i eksplozivne naprave prema trupama, koje su odgovorile sredstvima za razbijanje nemira - rekao je portparol, negirajući da su vojnici koristili municiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.