GORI SU OD SVOJIH ZLOČINAČKIH PREDAKA: Uz Tompsona slave NAJVEĆU SRPSKU TRAGEDIJU od Jasenovca

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2019, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORI SU OD SVOJIH ZLOČINAČKIH PREDAKA: Uz Tompsona slave NAJVEĆU SRPSKU TRAGEDIJU od Jasenovca

To su te evropske vrednosti

Marko Perković Tompson održaće 4. avgusta, uoči godišnjice akcije hrvatske vojske "Oluja", koncert na splitskoj Rivi, potvrdio je pevač danas na svom profilu na društvenoj mreži.

On se tako odazvao na poziv Koordinacije branitelja grada Splita, Splitsko-dalmatinske županije i gradonačelnika Andre Krstulovića Opare da održi koncert.

Mogućnost da se taj koncert održi u Splitu prošle sedmice novinarima je najavio sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gradonačelnik Krstulović Opara, koji je tom prilikom rekao da se s udruženjima veterana vode razgovori i da još ništa nije odlučeno, a na pitanje koliko će koštati koncert odgovorio je da je u gradskom budžetu za državne praznike i manifestacije predviđeno 1,5 miliona kuna. Gradonačelnik je tada rekao i da nikog posebno nije zvao na koncert, ali svi su dobrodošli.

O tome da li je zaista dogovoren Tompsonov koncert na Rivi gradonačelnik ni danas nije želeo konkretno da odgovori.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.