GORE OD GRĐEG Brutalni napad na autorska prava kreatora Mama voli bebu i Maksimovih avantura

Izvor: Piplmetar.rs, 20.Jun.2017, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GORE OD GRĐEG Brutalni napad na autorska prava kreatora Mama voli bebu i Maksimovih avantura

Autor crtanih filmova Maksimove avanture, Mama voli bebu, Pilići, Ide zmija i još mnogih drugih je Nikola Tomić, obični čovek iz Srbije koji je postao nerazdvojni viruelni drugar mnogih mališana u Srbiji i širom sveta. Ovih dana proživljava pravu dramu jer su sa Jutjuba obrisane sve epizode crtanog filma Maksimove avanture.
Kako smo i napisali pre neki dan, do toga je došlo zato što je izvesna Advantec Group iz Srbije prijavila Jutjubu sve njegove radove kao svoje. Više o >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << tome ovde ili na kraju teksta.

Danas nam je rekao da je osim crtanih filmova obrisana i muzika. Više o svemu tome pročitajte na stranici broj 2. Skrolujte i kliknite dugme sledeća.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

MAMA VOLI BEBU više ne može da se gleda na Jutjubu: I roditelji i deca su besni zbog toga!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017, 12:43

Najpopularniji Jutjub kanal "Mama voli bebu", koji mala deca obožavaju, opet je napadnut te je nemoguće odgledati omiljene crtane filmove Maksimove avanture. Kanal je ukinula firma koja je krajem maja Zavodu za intelektualnu svojinu u Beogradu podnela prijavu da zaštiti žig i prisvoji sve ono što...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.