GORAN TRIVAN: Stanković je bivši savetnik, nema nikakve veze sa SPS

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2020, 11:45

GORAN TRIVAN: Stanković je bivši savetnik, nema nikakve veze sa SPS

Trivan dodaje da je skandalozno i neprihvatljivo da bilo ko, a ponajmanje onaj koji je radio u državnim institucijama poziva na njihovo rušenje, nasilje i ugrožavanje države Srbije

Srđan Stanković, za kojeg ministar Goran Trivan kaže da je bio, ali više nije njegov savetnik, pozvao je putem Fejsbuka na nerede i rušenje vlasti, a izneo je i uvrede na račun predsednika Vučića.

On je putem te mreže "predložio" plan protesta, i demonstrante poziva da se ne okupljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ispred skupštine, nego da izađu na autoput i blokiraju sistem.

Ministar zaštite životne sredine saopštio je da je Stanković njegov bivši savetnik, ali ne navodi od kada i zašto to više nije, kao i da nema nikakve veze sa SPS-om.

.

SPS je čvrst partner SNS sa kojom zajedno izgrađujemo stabilnu i jaku Srbiju, istakao je Trivan i dodao da ta stranka odlučno stoji uz sve državne organe u zaštiti ustavno-pravnog poretka i bezbednosti svih građana Srbije, a protiv nasilja, destrukcije i terorizma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.