GMinfo odbio novac sa opštinskog konkursa za sufinansiranje medija

Izvor: Danas, 17.Sep.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GMinfo odbio novac sa opštinskog konkursa za sufinansiranje medija

Portal GMinfo saopštio je da ni ove godine neće uzeti novac koji im je dodeljen na ovogodišnjem gornjomilanovačkom konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja. Članak GMinfo odbio novac sa opštinskog konkursa za sufinansiranje medija se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Portal GMinfo ni ove godine neće uzeti novac dodeljen na konkursu za sufinansiranje projekata

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Sep.2019

Portal GMinfo saopštio je da ni ove godine neće uzeti novac koji im je dodeljen na ovogodišnjem gornjomilanovačkom konkursu za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja zbog toga što je, kako su naveli, najveći deo novca dodeljen firmama koje su tek...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.