GLEDALA SAM SMRTI U OČI: Terorisao celo selo, pa ubio komšiju i njegovo telo bacio u bunar

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2021, 18:19

"GLEDALA SAM SMRTI U OČI": Terorisao celo selo, pa ubio komšiju i njegovo telo bacio u bunar

Telo starca pronađeno je u utorak u večernjim časovima

Bogdan Vajukić (22) je u noći ubistva Gojka Veselića (76), u nedelju, pokušao da opljačka još jednu kuću u mestu Koljani kod Laktaša, ali su  žene uspele da ga oteraju.

Podsetimo, Vajukić je uhapšen pošto je osumnjičen da je udarcima šakama ubio komšiju Veselića, a njegovo telo potom bacio u bunar.

U noći kada je ubio Veselića, on je prvo otišao u obližnju kuću u kojoj su bile Gordana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Božić i njena majka Danica Stanić.

- Prvo je lupao na vrata kada sam zagalamila on je otišao. Posle toga sam čula neku vrisku i kroz prostor sam videla auto koje se kretalo sa ugašenim svetlima. Posle nekog vremena ponovo je došao do vrata i počeo lupati - rekla je Gordana Božić.

Kaže da se prepala kao nikad do tada u životu.

- Razbio je rukom prozor na vratima te ih sa unutrašnje strane pokušao otključati. Gledala sam smrt u oči i počela sam jaukati i dozivati pomoć. Samo sam ponavljala da mi je još samo jednom u životu videti sina - ispričala je Božićeva.

Dodala je da je uzela telefon i pokušala da pozove supruga, a da je joj iz straha telefon ispadao iz ruke.

- Vajukić je verovatno kada je čuo da nekog zovem telefonom pobegao od njihove kuće. Gordana kaže da je zatim pozvala policiju koja je došla i tek nakon njihovog ubeđivanja su prišli i uhapsili Vajukića - priča žena.

Sumnja se da je između ova dva dolaska do ove kuće Vajukić ubio nesrećnog starca.

.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.