GEJZIR NA LEKINOM BRDU: U Grčića Milenka pukao asfalt, voda šikljala na sve strane

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 09:52

GEJZIR NA LEKINOM BRDU: U Grčića Milenka pukao asfalt, voda šikljala na sve strane

Građani koji žive na Lekinom brdu ostali su bez vode

U ulici Grčića Milenka na Lekinom Brdu u Beogradu jutros je pukao asfalt, voda šiklja na sve strane, prizor podeseća na pravi gejzir. Odatle se voda sliva na sve strane, pa je pešacima onemogućeno kretanje kako tom tako i sporednim ulicama oko nje.

Čitav kraj potom ostao je bez vode. Usled pucanja asfalta voda je počela da se sliva u sporedne ulice, zbog čega pešaci nemaju kuda da prođu.

Takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << građani koji žive u ovom delu grada ostali su bez vode, i još se ne zna kada će da je dobiju.

Tokom noći došlo je do kvara na magistralnom cevovodu, ekipe su izašle na teren i obećavaju da će do 15 časova saniranti problem.

Voda više ne šiklja, jer je zatvorena odmah po prijavi. Trenutno su bez vode potrošači od Pašpanske do Belimarkovićeve ulice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Poplava u Beogradu: Pukao asfalt u Grčića Milenka

Izvor: B92, 14.Maj.2021

U ulici Grčića Milenka u Beogradu osvanulo je jezero na sred ulice, iz kojeg se voda sliva na sve strane, dok su stanovnici okolnih ulica bez vode za piće...Kako se saznaje - asfalt je pukao, odatle se voda sliva u dve sporedne ulice, zbog čega pešaci nemaju gde da prođu, prenose Novosti...Takođe,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.