GDE VAM JE GOSTOPRIMSTVO? SKANDAL NA HRVATSKOM PRIMORJU: Hrvati turiste dočekuju i časte sa psovkama (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2020, 18:42

GDE VAM JE GOSTOPRIMSTVO? SKANDAL NA HRVATSKOM PRIMORJU: Hrvati turiste dočekuju i "časte" sa psovkama (VIDEO)

Međutim, iako Hrvati pretežno zarađuju i žive od turizma, poznati po svojoj nezahvalnositi i bezobrazluku.

Obzirom da mnoge zemlje koje imaju more još uvek usled epidemije korona virusa nisu otvorile granice za turiste, mnogi su spas od vrućine potražili na Hrvatskom primorju gde su vrata za sve one koji ne žele da im ovo letovanje propadne, otvorena.

Međutim, iako Hrvati pretežno zarađuju i žive od turizma, poznati po svojoj nezahvalnositi i bezobrazluku, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << one koji im ostavljaju novac umesto lepog gostoprimstva, serviraju salve uvreda.

Ajde doma ##nabijenvassvenakurac ##deutschland ##zuhause ##pašman ##matervanjeben ##adria ##lovedalmatia ##ajdedoma ##turisti ##balkan ##pašman ##croatia ##fyp

♬ original sound - leonovko

Na internetu je osvanuo snimak na kome se vidi kako "srdačnu" dobrodošlicu Hrvati upućuju Nemačkim turistima uz razne povike, a neke od njih su pozivi "ajte doma" i "je*em vam mater turističku", "nabijem vas sve na ku*ac". A takođe su se čuli i povici na nemačkon "zhause" što u prevodu znači ajde kući.

Ako se ovo dešava Nemcima, možemo samo da pretpostavimo kako bi Srbi bili dočekani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.