GDE SI TI UČIO DA VOZIŠ?! Šok snimak iz Beograda: Umalo tragedija na auto-putu, vozio U SUPROTNOM SMERU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2020, 13:32

GDE SI TI UČIO DA VOZIŠ?! Šok snimak iz Beograda: Umalo tragedija na auto-putu, vozio U SUPROTNOM SMERU (VIDEO)

Svi u neverici gledaju snimak!

Nepoštovanje saobraćajnih propisa, brza vožnja van ograničenja, nisu novosti u Beogradu. Međutim, i pored toga ovaj vozač uspeo je da šokira sve koji su videli snimak objavljen na društvenim mrežama.

📸 @medjedovic_l

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad) on Oct 19, 2020 at 12:04pm PDT

Na Instagram stranici "Moj Beograd" pojavio se šokantan video vožnje sa auto-puta u Beogradu, na kome se vidi kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesavesni vozač juri suprotnim smerom!

Snimak je zabeležio vozač automobila koji mu je išao u susret, a samo pukom srećom izbegnuta je tragedija.

Podsetimo, postoji Tviter nalog "Gradski vozači" koji je otvorio jedan Beograđanin kao svojevrsni "izduvni ventil" zbog bahate vožnje koja ometa sve učesnike saobraćaja. Ovaj sugrađanin je počeo da snima saobraćajne prekršaje i objavljuje ih, sve u cilju osvešćivanja vozača i apela da u saobraćaju moramo biti odgovorni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.