Funkcioner Narodne stranke napao Vučića, Đukanović mu odgovorio: Ne javljaj se, isporučili ste svakog srpskog junaka

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021, 17:27

Funkcioner Narodne stranke napao Vučića, Đukanović mu odgovorio: "Ne javljaj se, isporučili ste svakog srpskog junaka"

Đukanović nije ostao bez reči zbog napada na predsednika Aleksandra Vučića.

Funkcioner Narodne stranke Miroslav Aleksić na svom tviter profilu objavio je sramne reči upućene i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a zbog toga odreagovao je i član Glavnog odbora SNS-a Vladimir Đukanović.

On nije želeo da prećuti na objavu, te je napisao komentar da Aleksić poslednji treba da se javlja i piše bilo šta na društvenim mrežama.

U nastavku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << možete pogledati kako je izgledao napad funkcionera Narodne stranke na predsednika Vučića i Đukanovićev odgovor na to:

Ovo nije lep pristup, budući da je danas 22. godišnjica bitke na Košarama, gde je stradao veliki broj junaka. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić položio je danas povodom toga venac na Spomenik junacima sa Košara.

- Sve što ste činili za otadžbinu i ako ništa drugo bar danas smemo da govorimo i o onima koji su poginuli. Voleo bih da vas oko Vidovdana ponovo vidim i da manje formalno prozborimo o svemu i da vidimo šta još možemo da napravimo. Kad vas vidim dobijem dodatnu energiju da se bez rizika još snažnije borim - rekao je predsednik.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"HRABAR SI, JER SE NIČEGA NE STIDIŠ" Milenko Jovanov oštro odgovorio funkcioneru Narodne stranke (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2021

Jovanov nije ostao bez reči zbog napada na predsednika Aleksandra Vučića...Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, oglasio se na svom Tviter profilu nakon izjava Miroslava Aleksića...- Ne mogu se, Aleksiću, ovakvim lažima sakriti činjenice da ste se stideli srpskih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.