Fukunaga novi reditelj filma o Džejmsu Bondu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Sep.2018, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fukunaga novi reditelj filma o Džejmsu Bondu

Sledeći film o britanskom tajnom agentu Džejmsu Bondu režiraće Amerikanac Keri Džodži Fukunaga, saopštili su danas producenti.

Fukunaga (41) će na tom poslu zameniti britanskog reditelja Denija Bojla.

Kako su saopštili Majkl Vilson, Barbara Brokoli i Danijel Krejg, snimanje 25. filma u Bondu, koji još uvek nema naslov, će početi 4. marta sledeće godine, a u bioskopima će se pojaviti 14. februara 2020.

Najnoviji film o Bondu će biti Kregovova >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << peta i najverovatnije i poslednja uloga agenta 007, navodi AP.

Krajem avgusta je objavljeno da je Bojl odustao od režiranja novog filma iz serijala o Džejmsu Bondu zbog "kreativnih razlika".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.