Francuski vojnici prineli najveću žrtvu domovini

Izvor: RTS, 26.Nov.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Francuski vojnici prineli najveću žrtvu domovini"

Predsednik Aleksandar Vučić uputio je pismo saučešća predsedniku Francuske Emanuelu Makronu povodom pogibije francuskih vojnika u Maliju.
Predsednik Srbije je uputio saučešće povodom pogibije 13 francuskih vojnika u Maliju.
"Iako je u ovakvim trenucima teško naći reči utehe za one koji su izgubili svoje najbliže, molim Vas da moje iskreno saosećanje prenesete porodicama i prijateljima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stradalih vojnika, Uveren sam da im ostaje plemenito sećanje na ljude koji su časno izgubili život na vojničkoj dužnosti, u borbi protiv ekstremizma, što je najveća žrtva koja se može prineti domovini", navodi se u pismu predsednika Vučića.
Telegram saučešća poslao je i ministar odbrane Aleksandar Vulin. 
Trinaest francuskih vojnika koji se bore protiv džihadista u Maliju poginulo je u sudaru dva helikoptera, saopštilo je francusko predsedništvo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.