Fotografija iz Užica o kojoj bruji cela Srbija: OLIČENJE LJUBAVI, AKO OVO IMATE, ZNAJTE DA STE SREĆNI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020, 10:53

Fotografija iz Užica o kojoj bruji cela Srbija: OLIČENJE LJUBAVI, AKO OVO IMATE, ZNAJTE DA STE SREĆNI (FOTO)

Na klupi u parku, njih dvoje, ona sedi, a njegova glava položena je u njeno krilo.

- Čudno je kako je malo potrebno da budemo srećni, a još čudnije kako često baš to malo nedostaje - zapisao je jednu od svojih misli Ivo Andrić.

Veliki Nobelovac možda nije ni slutio da će ova njegova rečenica godinama kasnije biti najbolji opis prizora zabeleženog negde u Srbiji.

Da je reč o dvoje mladih, možda ih niko ne bi ni primetio. Ali nije. Reč je o dvoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << starijih ljudi koji su baš tada odlučili da nam svima pokažu kako ljubav treba da izgleda i kada je "pregaze" godine. Tačnije, da pokažu kako joj godine ne mogu ništa ako je prava.

Njih dvoje nisu verovatno ni bili svesni da ih neko slika, niti im je to bilo važno. Možda bi svi trebalo da sledimo njihov primer i da, bar na trenutak, zaboravimo na sve oko nas i posvetimo se onoj čistoj, pravoj ljubavi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.