Fontana na Slaviji privremeno isljučena zbog oštećenja (VIDEO)

Izvor: Beta, 16.Dec.2017, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fontana na Slaviji privremeno isljučena zbog oštećenja (VIDEO)

Fontana na Slaviji privremeno je isključena danas nakon što je u njen zid udario kombi koji je učestvovao u lančanom sudaru tri vozila, objavilo je preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija".Kako se u saopštenju navodi, kombi vozilo oštetilo je spoljne granitne ploče na ogradi, ali mehanizam fontane, mašinsko odeljenje, mlaznice i bazen nisu oštećeni.Beogradski vodovod i kanalizacija odmah je započeo zamenu oštećenih ploča i najkasnije do sredine sledeće nedelje fontana će ponovo biti puštena u rad, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu tog preduzeća.Lančani sudar tri vozila dogodio se jutros oko 6.15 na Trgu Dimitrija Tucovića na Slaviji, rečeno je ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Fontana na Slaviji oštećena u lančanom sudaru

Izvor: N1 televizija, 16.Dec.2017

Fontana na Slaviji privremeno je isključena nakon što je u njen zid udario kombi koji je učestvovao u lančanom sudaru tri vozila, objavilo je preduzeće "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.