Fondacija: Sa sajta Besplatnabiblioteka.com preuzeto 65.000 udžbenika

Izvor: Beta, 19.Jan.2021, 11:11

Fondacija: Sa sajta Besplatnabiblioteka.com preuzeto 65.000 udžbenika

U prethodnih šest dana 100.000 jedinstvenih posetilaca pregledalo je sajt Besplatnabiblioteka.com i preuzelo 65.000 besplatnih udžbenika za osnovnu školu, odnosno 6,5 terabajta materijala, saopšteno je danas iz Fondacije Alek Kavčić.Najviše su preuzimani udžbenici informatike, matematike, srpskog jezika za 7. razred, kao i čitanka za 3. razred osnovne škole, navedeno je u saopštenju.Osnivač Fondacije "Akek Kavčić", profesor Aleksandar Kavčić rekao je da je po sadašnjim maloprodajnim cenama udžbenika inostranih izdavačkih kuća, ukupna vrednost do sada preuzetih knjiga 600.000 evra."Nadamo se da je vreme kada su roditelji dva djaka izdvajali i polovinu prosečne plate samo za udžbeničke komplete prošlost", rekao je profesor Aleksandar Kavčić.Na sajt Besplatnabiblioteka.com najviše se pristupalo iz Srbije, Nemačke, Amerike, Bosne i Hercegovine kao i Crne Gore.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sa sajta Besplatnabiblioteka.com preuzeto 65.000 udžbenika

Izvor: Danas, 19.Jan.2021

U prethodnih šest dana 100.000 jedinstvenih posetilaca pregledalo je sajt Besplatnabiblioteka.com i preuzelo 65.000 besplatnih udžbenika za osnovnu školu, odnosno 6,5 terabajta materijala, saopšteno je danas iz Fondacije Alek Kavčić.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.