Filmska akcija u BG: Pao Crnogorac s 2,4 kg kokaina FOTO

Izvor: B92, 16.Sep.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filmska akcija u BG: "Pao" Crnogorac s 2,4 kg kokaina FOTO

Beograd -- Pripadnici MUP Službe za borbu protiv organizovanog kriminala uhapsili su u Beogradu crnogorskog državljanina koji je u kolima imao 2,4 kilograma kokaina.

MUP je saopštio da su u nastavku akcije suzbijanja krijumčarenja narkotika, uhapsili crnogorskog državljanina M.D. (1987) i zaplenili 2,37 kilograma praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

Nakon višemesečnog rada, policijski službenici blokirali su na Brankovom mostu automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << marke Smart, švajcarskih registarskih oznaka, kojim je upravljao M.D. i prilikom pretresa vozila pronašli su dva paketa sa belom praškastom materijom za koju se sumnja da je kokain, dodaje se u saopštenju MUP-a.

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Beogradski mediji su ranije javili da je zbog akcije policije, Brankov most bio blokiran i da je na ovoj prometnoj saobraćajnici nastao kolaps.

Crnogorski državljanin iz Herceg Novog drogu je krio u automobilu švajcarskih registarskih oznaka, a trenutno je u toku njegovo privođenje u policijsku stanicu, javio je "Blic".

"Večernje novosti" javljaju da je usled potere policija na više mesta u Beogradu zaustavila saobraćaj.

.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.