Festival Big Snow za ljubitelje skijanja i dobre muzike

Izvor: Blic, 06.Mar.2012, 08:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Festival "Big Snow" za ljubitelje skijanja i dobre muzike

Najbolji evropski zimski muzički festival "The Big Snow", stigao je u Srbiju i biće održan na Kopaoniku, od ponedeljka 19. marta do nedelje 25. marta, a putem sajta SuperOdmor.rs možete dobiti popust na ulaznice i smešta.

Ovaj muzički događaj će okupiti preko 100 velikih svetskih, regionalnih i domaćih muzičkih imena koja će privući više hiljada gostiju iz cele Evrope. Kao što je ranije najavljeno, muzički program će predvoditi Basement Jaxx, kao i DJ Fresh, a pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njih na Kopaoniku nastupaju još brojne domaće i strane zvezde.

Posetioci sajta SuperOdmor.rs imaju danas mogućnost da dobiju popust od 16 evra po osobi, tako da je sada cena aranžmana 144 evra po osobi umesto 160 evra. U ovaj aranžman je uključen smeštaj, ulaznica, ski pas i neograničeno korišćenje Grand Oaza Spa i Velnes centra u hotelu Grand.

Smeštaj je u hotelu Angella koji se nalazi u samom centru Kopaonika, odmah pored ski staza.

Povezane vesti: Promenjen datum održavanja festivala "The Big Snow" „Bejsment Džeks“ na Kopaoniku Trijumfovao pop pevač Željko Vasić

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.