Feliksu siledžiji 1.500 evra kazne zbog pesničenja kamiondžije

Izvor: Kurir, 06.Nov.2012, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Feliksu siledžiji 1.500 evra kazne zbog pesničenja kamiondžije

Baumgartner nije bio prisutan u sudnici tokom izricanja presude, a tokom procesa je rekao da je delovao u samoodbrani, što Apelacioni sud nije prihvatio

BEČ- Austrijski ekstremni sportista Feliks Baumgartner, koji je izveo skok sa rekordnih 39.000 metara visine i jedini u slobodnom padu probio zvučni zid, osuđen je pravosnažno na globu od 1.500 evra, zbog nanošenja telesnih povreda.

Apelacioni sud u Strazburu je potvrdio prvu presudu iz aprila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << 2012, kada je Baumgarnter osuđen za nanošenje telesnih povreda jednom kamiondžiji na novčanu kaznu od 1.500 evra.

Tokom saobraćajne gužve 30. septembra 2010. u Salcburgu jedan vozač automobila i kamiondžija iz Grčke imali su sukob, a Baumgartner, koji se našao u blizini, stao je na stranu vozača automobila i udario grčkog kamiondžiju u lice, povredivši ga.

Baumgartner nije bio prisutan u sudnici. Tokom procesa on je rekao da je delovao u samoodbrani, što Apelacioni sud nije prihvatio.

Austrijski ekstremni sportista, koji je 16. oktobra izveo istorijski skok sa ivice svemira na teritoriju SAD, nastavio je krajem prošlog meseca da šokira javnost, kada je izjavio da podržava ideju "moderne diktature", kako bi se rešili ekonomski i socijalni problemi današnjice.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Baumgartner mora da plati zbog pesničenja kamiondžije

Izvor: Sportal.rs, 06.Nov.2012

Čovek koji je ušao u istoriju, ludo-hrabri Feliks Baumgartner osuđen je pravosnažno da plati 1.500 evra zbog nanošenja telesnih povreda.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.