Fauči: Kada sam to video na TV-u, znao sam

Izvor: B92, 19.Okt.2020, 11:15

Fauči: Kada sam to video na TV-u, znao sam

Vašington -- Američki medicinski stručnjak Entoni Fauči izjavio da "apsolutno nije iznenađen" što je lider SAD Donald Trump zaražen koronavirusom.

Tramp se, kako je rekao, kretao među ljudima koji nisu nosili zaštitne maske.

Vodeći američki epidemiolog rekao je i da se zabrinuo za zdravlje Trampa kada ga je video u gomili ljudi koji se ne pridržavaju fizičke distance, niti nose maske, javlja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << CNN.

"Kada sam to video na TV-u, znao sam da ništa dobro iz toga ne može proizaći", rekao je Fauči pozivajući se na svečanost imenovanja sudije Ejmi Koni Beret u "Ruz gardenu" u Beloj kući, koja je okupila veliki broj ljudi.

Fauči je ovaj događaj, na kojem nije poštovana nijedna epidemiološka mera, nazvao klasterom. "Podaci govore sami za sebe", dodao je Fauči, prenosi Klix.ba.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMERIČKI EPIDEMIOLOG O TRAMPU: Apsolutno nisam iznenađen što je zaražen koronom, kretao se među ljudima koji nisu nosili maske

Izvor: Kurir, 19.Okt.2020

Američki medicinski stručnjak i epidemiolog Entoni Fauči izjavio je kako "apsolutno nije iznenađen" što je lider SAD-a Donald Tramp zaražen koronavirusom s obzirom na to da se kretao među ljudima koji nisu nosili zaštitne maske.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.