FRANCUSKA OD DANAS U TRI ZONE: Francuzi će sada lakše putovati van Evrope, ublažene restrikcije

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2021, 00:44

FRANCUSKA OD DANAS U TRI ZONE: Francuzi će sada lakše putovati van Evrope, ublažene restrikcije

Francuska vlada odlučila je da od danas ublaži restrikcije u vezi s putovanjima građana van Evrope.

Predložena uredba deli zemlju na tri zone, zelenu, narandžastu i srvenu u zavisnosti od epidemiološke situacije i prisustva sojeva, prenosi Figaro.

Vakcinisane osobe moći će da putuju bez ograničenja u zemlje u zelenoj zoni, dok će nevakcinisani morati da urade PCR ili antigenski test po povratku u Francusku.

Napominje se da to što je neka zemlja u zelenoj zoni ne znači da će građani Francuske u nju moći slobodno da putuju, već će to zavisiti i od pravila koja određena zemlja ima za dolazak stranih turista.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Evropa: Francuska ublažava odredbe u vezi s putovanjima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2021

Francuska vlada odlučila je da od danas ublaži restrikcije u vezi s putovanjima građana van Evrope...Predložena uredba deli zemlju na tri zone, zelenu, narandžastu i crvenu u zavisnosti od epidemiološke situacije i prisustva sojeva, prenosi Figaro...Vakcinisane osobe moći će da putuju bez ograničenja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.