​(FOTO/VIDEO) EVO KO JE DEJAN POPOVIĆ TIGAR, uhapšen zbog napada na policajca! Vlasnik lanaca kladionica, SLAB NA STARLETE I PEVALJKE!

Izvor: Press, 04.Dec.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​(FOTO/VIDEO) EVO KO JE DEJAN POPOVIĆ TIGAR, uhapšen zbog napada na policajca! Vlasnik lanaca kladionica, SLAB NA STARLETE I PEVALJKE!

Kontroverzni biznismen Dejan Popović Tigar uhapšen je u akciji MUP-a zbog sumnje da je u Kumodraškoj ulici pretukao bivšeg policajca Milana Trticu
Tigar je poznat kao blizak prijatelj starleta, manekenki i brojnih pevačica, ali i kao vlasnik lanaca kladionica Lavovi.
Tokom 2014. godine u akciji MUP-a zaplenjeni su mu poker-aparati u svim kaldionicama zbog nelegalnog organizovanja igara na sreću.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Za njim je raspisana poternica zbog sumnje da je on organizovao nelegalno klađenje.
Pored lanaca kladionica, za Popovića se navodi i da je vlasnik Dimanod Group, kao i još nekoliko firmi u inostranstvu. U njegovom vlasništvu je i fabrika sapuna u Hongkongu.
Tigar je poznat i po sukobu sa folk pevačem Acom Lukasom sa kojim se sudio u Palati pravde.
Popović je tvrdio da mu pevač duguje 80.000 evra, dok je Lukas izjavljivao po medijima da je Tigar zelenaš.
Popović je poznat i po vezi sa nekadašnjom učesnicom rijalitija Farma Jelenom Milošević Balerinom.
Nakon balerine, kontroverzni biznismen je zaveo bivšu članicu grupe Modles, Zoranu Andrić.
 

 


Tigra su povezivali sa Anastasijom Buđić i Sorajom Vučelić, a bio je u vezi sa manekenokom Tijanom Stajšić.
Manekenka Anabela Šćekić biznismena je 2015. godine optužila da ju je napastvovao.
Atraktivna plavuša poznata po učešću u rijalitiju Maldivi tvrdila je da ju je Tigar terao da mu dira polni organ.




Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.