FOTO: Iskoristili novembarski dan za kupanje u Drini

Izvor: Radio 021, 11.Nov.2015, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FOTO: Iskoristili novembarski dan za kupanje u Drini

Letnje temperature u novembru, koje su u Loznici dostigle 23 stepana, Milan Jovičić Zec i Marko Božović iskoristili su za kupanje u Drini, baš kao i ranijih godina, kada su sezonu završavali na Mitrovdan.

Milana raduje sunčano vreme, pa ovaj bivši sportista namerava da obori i svoj rekord od pre nekoliko godina. - Tada sam se poslednji put u godini okupao 15. novembra i posle toga odmah otišao kod prijatelja na ručak povodom krsne slave Đurđic. Ovo je jedan od toplijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << novembara i ako ovako nastavi još koji dan možda i oborim rekord - kaže Jovičić.

Marko potvrđuje da je voda nešto hladnija nego pre dva dana, ali da mu to ne smeta da se osveži na novembarskom suncu.

Sa još nekoliko drugara, već godinama otvaraju sezonu kupanja sredinom aprila, a zatvaraju krajem oktobra, ali ovaj put to će trajati dok je sunčanih dana, kažu, i dodaju da na njih kupanje deluje blagotvorno i da ne pamte kada su bili prehlađeni.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.