FMP reagovao na seriju poraza

Izvor: Mondo, 20.Dec.2018, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FMP reagovao na seriju poraza

U Železnik stigao još jedan Amerikanac...

Krilni centar Sinmion Bauers (25 godina, 201 cm) novi je član FMP Železnika.

Amerikanac je doveden pred početak drugog "kruga" ABA lige 2018/19, u koji "panteri" ulaze sa četiri uzastopna poraza i samo jednom pobedom više od Mornara i Krke, koji su u zoni ispadanja.

Bauers je do pre desetak dana igrao za ekipu Viskonsin Herd, filijalu Milvoki Baksa.

Diplomirao je na univerzitetu Oburn >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 2016. godine, a prvu sezonu kao profesionalac proveo je na Filipinima i u Japanu.



Izvor: Youtube/Matt Torres

FMP je nedavno doveo i Vašingtona Marzeta na poziciji beka-krila, a od letos su u timu Australijanac Duop Rit i Kanađanin Emanuel Diresa, koji zbog povrede još nije debitovao za FMP.

Izabranici Vladimira Jovanovića u petak od 20 časova kao gosti igraju protiv Zadra, dok će 2018. završiti utakmicom protiv Mege na svom parketu 28. decembra.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.