FANTAZIJA KOJA JE KRENULA PO ZLU: Unajmljeni su da uđu u kuću i zavežu čoveka u donjem vešu - ali POGREŠNA ADRESA

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2020, 19:01

FANTAZIJA KOJA JE KRENULA PO ZLU: Unajmljeni su da uđu u kuću i zavežu čoveka u donjem vešu - ali POGREŠNA ADRESA

Čuo je kako ga jedan glas pita da potvrdi svoje ime, a onda se okrenuo da upali lampu pored kreveta i video dva čoveka kako stoje pored njegovog kreveta.

Dva muškarca unajmljena su da ispune sek*ualnu fantaziju neimenovanog čoveka - upadnu kod njega naoružani mačetama, vežu ga dok je on u donjem vešu i prebiju. Problem je što su došli na pogrešnu adresu u ruralnom delu australijske države Nju Saut Vels.

Nakon što su shvatili da su pogrešili, oni su uljudno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napustili kuću. Jedan od njih, Terens Liroj iz Sidneja, oslobođen je optužbi pred sudom da je u julu 2019. ušao u kuću naoružan s namerom da zastraši njene stanare. Sudija Šon Grent, opisujući detalje ovog slučaja kao neobične, rekao je da sud nije isključio razumnu mogućnost da je Liroj ušao u kuću u okviru plana da ispuni fantaziju.

- Oni su nosili mačete ili kao rekvizite ili da ih upotrebe u fantaziji. Fantazija nije bila zapisana i postojala je diskrecija oko njenog sprovođenja - rekao je sudija.

Kako se navodi u saopštenju sa suđenja kojem je prisustvovao samo sudija, čovek iz zapadnog dela Novog Južna Velsa, blizu Grifita, želeo je da ga zavežu i da mu oko donjeg veša trljaju dršku od metle.

- Bio je voljan da plati 5.000 dolara ako dobro urade svoj posao - rekao je sudija.

Policija je navela da taj neimenovani klijent ima "istoriju" i da je sklon da traži "sluge od ljudi". Nakon što se preko "Fejsbuka" dogovorio oko igranja uloga klijent je poslao svoju adresu, koju je kasnije promenio nakon što se preselio. Ali, 14. jula je stanar sa njegove prethodne adrese primetio svetlo u svojoj dnevnoj sobi kad je ustao da ode do toaleta.

Pretpostavljajući da je u pitanju prijatelj koji mu svakog dana svrati na kafu on je povikao - Prokletstvo, prerano je!

Nosili su mačete čiji su vrhovi bili oboreni ka podu. Kad im je rekao svoje ime, oni su krenuli da izlaze iz kuće. Jedan od "uljeza" se čak izvinio.

- Oprosti druže - rekao je i rukovao se sa njim, dok je drugi kratko rekao "zbogom", a potom su se odvezli dalje. Stanar je odmah pozvao policiju.

U međuvremenu, dva muškarca su stigla na novu, tačnu adresu. Klijent im je napravio i doručak, nakon čega je Liroj zaspao na kauču. Uskoro se pojavila policija koja je pronašla mačete u vozilu. Sudija je rekao da je sud dokazao da je Liroj bio prvi koji je ušao u pogrešnu kuću sa mačetom, ali da nije dokazano da su njegove namere bile da zastraši stanara.

- To je bio komercijalni dogovor da zavežu i udare polunagog muškarca u donjem vešu sa metlom - rekao je Lirojev advokat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.