Evo zbog čega su naoružani policajci blokirali ceo Beograd (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zbog čega su naoružani policajci blokirali ceo Beograd (VIDEO)

Svi mostovi, kao i prilazi gradu su zatvoreni

Mediji su ranije preneli da je Beograd bio blokiran u potrazi za vozačem "mercedesa", a policija i dalje nije izdala zvaničnu informaciju.

Akcija "Vihor" je najviši stepen pripravnosti policije koji se primenjuje najčešće u slučajevima kada su u pitanju potrage za ubicama ili osumnjičenima za ubistva.

Beogradski mediji prenose da su policajci naoružani puškama blokirali Pančevački, Pupinov, Brankov, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stari železnicki most i Gazelu. Osim toga, policija je viđena i u Bulevaru despota Stefana, naselju Zbeg, pa i na Ibarskoj magistrali. Specijalci su blokirali saobraćaj i na Bubanj potoku.

Blokiran Bubanj potok. Nešto se desilo u Beogradu. Šta? pic.twitter.com/2HjoSS28pj

— Ljubisa Bojic (@LjBojic) September 22, 2017

Navodi se i da su blokirani izlazi iz grada, a pripadnici MUP Srbije raspoređeni su na nekoliko punktova u gradu - kod Autokomande, u Bulevaru kralja Aleksandra, kod pogona GSP na Karaburmi...

Kako se navodi, u toku je policijska potera koja je nastala pošto je vozač mercedesa posle zaustavljanja naglo dao gas i krenuo. Navodi se i to da helikopter nadleće Bogosloviju.

Ibarska magistrala je blokirana kod Rušnja, a kolona se proteže do Vidikovca i dugačka je oko pet kilometara.

Policija sa dugim cevima obezbeđuje nekoliko punktova i ne dozvoljava prolaz ka gradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.