Evo zašto ne možete da se ulogujete u Fortnite

Izvor: Mondo, 13.Jul.2018, 06:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto ne možete da se ulogujete u Fortnite

Premijera pete sezone nije prošla kako bi Epic želeo!

Peta sezona igre Fortnite krenula je u noći između četvrtka i petka, i skoro odmah je ugašena!

Epic je saopštio da se bori sa "ogromnim problemima" i zbog toga je ugasio servere dok ne budu rešeni, prenosi "The Verge"

We're taking servers down to further investigate the root cause, we'll keep you updated on the status as we dig in.

— Fortnite (@FortniteGame) July 13, 2018

PC >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << verziju igre nemoguće je pokrenuti, dok ostale verzije pokazuju da će vreme čekanja biti "40 minuta i više", a čak i ako imate toliko vremena za čekanje, po isteku će vas dočekati samo obaveštenje da log-in nije uspeo.

Problem je najverovatnije "navala" igrača koji su se zaleteli na nove Battle Pass izazove.

Fortnite Nindža: Zarađuje milione igrajući

Peta sezona nudi privremene "riftove" u koje možete da uskočite i teleportujete se, brojne izmene i dodatke na mapi, drevne objekte, pa i aktivnosti kao što su golf ili košarka sa prijateljima.



Izvor: YouTube/Fortnite

Igrate li Fortnite, šta vam se najviše dopada u igri a šta biste izmenili? Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.