Evo šta čeka ženu koja je zapalila automobil bivšem ljubavniku

Izvor: Press, 21.Mar.2016, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta čeka ženu koja je zapalila automobil bivšem ljubavniku

Slađana Lazarević (40) moraće bivšem ljubavniku, kome je zapalila “mercedes”, da plati štetu, kao i da određenu sumu uplati u humanitarne svrhe!
foto: blic.rs
U momentu kad je zapalila “mercedes” on je bio s dve devojke.
- Ona je osumnjičena za izazivanje opšte opasnosti i saslušana je. Sve je priznala, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << a sud joj je dao rok do juna da novac plati u humanitarne svrhe. Takođe treba i da oštećenom nadoknadi štetu. Kako do sada protiv nje nisu podnošene krivične prijave, ako do juna ispuni te obaveze, optužnica protiv nje neće biti podignuta. Ako ne uplati novac, protiv nje biće podignuta optužnica za izazivanje opšte opasnosti - objasnila je za “Blic” Slavica Despotović, portparol tužilaštva u Aranđelovcu.
Zoran Marković iz Jelenca, kome je Vatrena Slađa zapalila “mercedes”, rekao je da nema pojma da je ona davala iskaz u sudu.
- Izjavu sam dao još u decembru, ali ne znam ni da je ona saslušana. Niko me nije obavestio da je saslušana, ni da je prihvatila taj sporazum i da treba da mi isplati pare zbog zapaljenog “mercedesa”. Automobil mi je potpuno uništila, šteta je oko 1.500 evra - naveo je Marković koji se od incidenta nije video sa Slađanom.
Vatrena Slađa je, kako je “Blic” već pisao, samo dva dana posle incidenta pobegla u Švedsku s novim dečkom, koji godinama živi u kraljevini na severu Evrope.

 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.