Evo kolika kazna preti UBICI IZ JABUKOVCA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kolika kazna preti UBICI IZ JABUKOVCA

Težak zločin

Davoru P. (35) iz Jabukovca, osumnjičenom za četvorostruko ubistvo određeno je zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden Višem javnom tužilaštvu u Negotinu, a za teško ubistvo preti mu kazna 40 godina zatvora.

U slučaju Davora P. se neće primenjivati kazna doživotnog zatvora jer njegova primena počinje tek od 1. decembra.

Podsećanja radi, Davor P. je uhapšen juče, nakon višenedeljne potrage za počiniocem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stravičnog zločina koji je 7, avgusta ubio Raju Kazimirovića, njegovu majku Dragicu, sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

On je uhapšen nakon što je pao na poligrafskom ispitivanju, posle čega je priznao zločin. Nakon hapšenja osumnjičeni za četvorostruko ubistvo sarađivao je sa policijom i odveo ih do mesta gde je zakopao arsenal oružja kojim je počinio ubistvo, škorpion i lovačku pušku. On je rekao da je motiv zločina bila pljačka, a iz kuće Kazimirovića odneo je oko 500 evra.

Prema nezvaničnim saznanjima, Davorova prvobitna namera je bila da opljačka Raju Kazimirovića i da pobegne, međutim bio je "primoran" da zapuca kada je domaćinova sestričina počela da doziva pomoć.

Stravičan zločin otkriven je 9. avgusta, kada su u dvorištu porodine kuće pronađena tela Raje Kazimirovića i članova njegove porodice. Policija je podvrgla ispitivanju sve sa kojima je ubijeni bio u zavadi, a onda je nastavila sa istragom, koja je dovela do Davora P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.