Evo koja razlika u godinama između partnera je najbolja

Izvor: Vesti-online.com, 08.Okt.2018, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo koja razlika u godinama između partnera je najbolja

Istraživanje koje je trajalo 13 godina na uzorku od više hiljada parova, pokazalo je da se parovi koji su bliži u godinama lakše sinhronizuju po pitanju mnogih životnih odluka, poput toga da li će imati decu i kako će trošiti novac.

Ono je pokazalo i da su muškarci, koji su oženjeni mlađim ženama, nezadovoljni svojim životima, a da su najnezadovljniji oni koji su oženjeni starijim ženama.

Opet, sa druge strane, mlađe žene udate za starije muškarce bile >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su mahom nezadovoljne, dok su najsrećnije one koje su udate za mlađe muškarce.

S obzirom na to da je ravnoteža u braku najvažnija, to jest da su oba partnera spremna na kompromise i učenje jedno od drugog, idealno je da razlika u godinama bude što manja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.