Evo ko je u Srbiji više zainteresovan za razvod i prevaru

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2019, 02:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ko je u Srbiji više zainteresovan za razvod i prevaru

Teme o razvodima i prevarama uvek su intrigirale javnost u Srbiji.

Zanimljivo istraživanje o razvodima i prevarama za Telegraf sprovela je kompanija "Digital Element", a njihovi rezultati bili su i više nego zanimljivi.

U onlajn vestima je tokom prošlog meseca evidentirano ukupno 2.370 članaka u kojima se spominju razvodi i prevare kako u Srbiji tako i u svetu. Iako ove vesti ne izazivaju mnogo komentara (u proseku po dva komentara po vesti), ova tematika stvara >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << neverovatan broj deljenja.

Broj direktnih deljenja na društvenoj mreži Fejsbuk prelazi cifru od 70 hiljada kada je reč o ovoj temi.

Ono što je važno pomenuti je to da ovakve tekstove uglavnom čita muška publika i to starosnog doba između 30 i 39 godina. Žene koje čitaju o razvodima i prevarama su takođe istog starosnog doba kao i muškarci. Upravo su to još uvek novopečeni bračni parovi koje tek očekuju životna iskušenja.

Najmanje interesovanje za ovu temu pokazale su žene između 40 i 49 godina, a muškarci između 50 i 59 godina.

Vest o razvodu našeg vaterpoliste Nikole Rađena i pevačice Ane Kokić privukla je najveću pažnju onlajn publike i upravo su razvodi poznatih ličnosti, bilo sa domaće ili strane scene, ostvarile najjače reakcije publike.

Ako muškarci češće čitaju o prevarama i razvodima, žene, prema statistikama iz sudova u Srbiji, dva puta češće podnose zahtev za razvod braka.

Razvodi su najčešći između 4. i 6. godine braka, što i objašnjava zainteresovanost muškaraca i žena između 30 i 39 godina za ovu tematiku.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.