Evakuisan tržni centar kod Johanesburga zbog pretnje bombom

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evakuisan tržni centar kod Johanesburga zbog pretnje bombom

Reč je o "Mol of Afrika"

Jedan od najvećih tržnih centara u Južnoafričkoj Republici, nedaleko od prestonice te zemlje, evakuisan je zbog pretnje bombom, saopštio je danas neimenovani zvaničnik.

Reč je o tržnom centru "Mol of Afrika", koji se nalazi u pregrađu naseljenom mahom srednjom klasom, između Johanesburga i Pretorije, a policija traga za bombom.

Uprava u "Sendton sitiju", jednom od najvećih tržnih centara u finansijskom okrugu Sendton u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Johanesburgu, saopštila da je primila pretnju bombom, ali da nikakva eksplozivna naprava nije pronađena nakon pretrage.

Posetioci su, tako, mogli da nastave sa kupovinom u tom tržnom centru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LAŽNA UZBUNA Evakuisan tržni centar kod Johanesburga zbog pretnje bombom

Izvor: Blic, 29.Avg.2018

Policija nije pronašla nikakvu eksplozivnu napravu u tržnom centru "Mol of Afrika", jednom od najvećih u Južnoafričkoj Republici, koji je danas evakuisan, nakon što je uprava dobila pretnju bombom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.