Evakuisan sud u Novom Sadu zbog bombe - ništa nije nađeno

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 13:19

Evakuisan sud u Novom Sadu zbog bombe - ništa nije nađeno

Novi Sad -- Sudska zgrada u Novom Sadu, po drugi put za pet dana, ponovo je bila evakuisana na skoro dva sata zbog anonimne dojave da je u toj zgradi postavljena bomba.

Kontradiverzione ekipe MUP-a izvršile su detaljan pregled zgrade i nisu pronašle ništa, rekla je Tanjugu portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin i dodala da je u toku povratak zaposlenih i građana u sud.

Dojavu je uputio u 11.15 muški glas pozivom na centralu suda, koji je rekao "neka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budala je unela bombu",

Prethodna anonimna dojava upućena sudu u Novom Sadu, bila je u petak, 22. januara kada je tokom kontradiverzionog pregleda policija pronašla koverat u kojem je bila imitacija eksplozivne naprave, koji je prosleđen na vestačenje.

Pre toga dojava bila je u decembru.

Po prijemu ovakvih dojava sva suđenja se prekidaju i mahom odlažu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Završena evakuacija suda u Novom Sadu, ništa nije nađeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2021

Sudska zgrada u Novom Sadu, po drugi put za pet dana, ponovo je danas bila evakuisana na skoro dva sata zbog anonimne dojave da je u toj zgradi postavljena bomba...Kontradiverzione ekipe MUP-a izvršile su detaljan pregled zgrade i nisu pronašle ništa, rekla je Tanjugu portparolka Višeg suda u Novom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.