Erdogan i Salman o saradnji u vezi sa slučajem Kašogi

Izvor: B92, 20.Okt.2018, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan i Salman o saradnji u vezi sa slučajem Kašogi

Istanbul -- Redžep Tajip Erdogan naglasio je u razgovoru sa saudijskim kraljem Salmanom važnost održavanja saradnje Ankare i Rijada tokom istrage o nestanku novinara.

Njih dvojica su razgovarali telefonom, prenosi Rojters pozivajući se na turske medije.

Kako se navodi, njih dvojica su tokom razgovora razmenili informacije nezavisne istrage koju sprovode saudijska Arabija i Turska.

Saudijski novinar i dopisnik Vašington posta Džamal Kašogi nestao je 2. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oktobra, a poslednji put je vidjen kako ulazi u konzulat Saudijske Arabije u Istanbulu.

Kako su preneli mediji, nakon pretresa saudijskog konzulata u Istanbulu, kao i rezidencije saudijskog konzula, turska policija proširila je potragu za telom nestalog novinara Džamala Kašogija na "Beogradsku šumu", koja se nalazi pored Istanbula.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Erdogan i kralj Salman razgovarali o slučaju Kašogi

Izvor: Blic, 20.Okt.2018

Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan naglasio je večeras u razgovoru sa saudijskim kraljem Salmanom važnost održavanja pune saradnje Ankare i Rijada tokom istrage o nestanku saudijskog novinara Džamala Kašogija.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.