Erdogan OŠTRO prema LGBT: Zabranjeno javno pominjanje problema ovog dela populacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2017, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Erdogan OŠTRO prema LGBT: Zabranjeno javno pominjanje problema ovog dela populacije

Nema filmova, izložbi i slično

 U Ankari su zabranjena sva javna prikazivanja filmova i izložbi koja se tiču problema LGBT populacije, saopštila je kancelarija guvernera turske prestonice, rekavši da je odluka donesena zbog javne bezbednosti.

Foto: Profimedia

- Počevši od 18. novembra 2017. godine, bioskopi, pozorišta, paneli, intervjui i izložbe koje se tiču LGBT problema su do daljnjeg zabranjeni u našoj provinciji radi mira i bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - saopštila je kancelarija guvernera, prenosi Rojters.

Navodi se da bi izložbe mogle da izazovu različite društvene grupe da javno izraze mržnju i neprijateljstvo jedni prema drugima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.