Er Srbija putnicima omogućila popuste na različite usluge tokom boravka u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jul.2020, 11:13

Er Srbija putnicima omogućila popuste na različite usluge tokom boravka u Srbiji

Kompanija Er Srbija saopštila je danas da je pokrenula program pod nazivom "Nastavi sa ukrcavanjem" (Keep Boarding) da bi svojim putnicima omogućila popuste na različite usluge tokom boravka u Beogradu i Srbiji.

Kako se ističe, putnici koji sačuvaju bording kartu sa leta Er Srbije kojim su došli u srpsku prestonicu biće u prilici da ostvare popuste na hotelski smeštaj, usluge u restoranima i kafićima, turističke atrakcije, posete muzejima i prevozne usluge.

Više >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << informacija o projektu "Nastavi sa ukrcavanjem" i partnerima koji nude popuste, putnici mogu pronaći na portalu Er Srbije, navodi se u saopštenju.

Er Srbija leti do 33 destinacije - od skora i za Oslo

Er Srbija trenutno leti do ukupno 33 destinacije sa aerodroma u Beogradu i Nišu, a na listi destinacija je od prošle nedelje i norveška prestonica Oslo, do koje će se leteti dva puta nedeljno na novoj redovnoj liniji, saopšteno je danas Tanjugu iz nacionalna avio-kompanija Republike Srbije.

Usled odluke vazduhoplovnih vlasti Austrije, Italije i Rumunije da se privremeno suspenduju komercijalni letovi, Er Srbija je bila prinuđena da obustavi letove između Beograda i destinacija u tim zemljama do 31. jula.

Er Srbija iz Beograda leti i za Amsterdam, Atinu, Barselonu, Berlin, Brisel, Kopenhagen, Dizeldorf, Frankfurt, Istanbul, Larnaku, London, Madrid, Njujork, Nicu, Pariz, Prag, Sofiju, Štokholm, Štugart, Solun, Tiranu i Cirih.

Avioni ovog prevoznika iz Beograda lete i za Ljubljanu, Banja Luku, Dubrovnik, Sarajevo, Skopje, Split i Zagreb.

Sa niškog aerodroma Er Srbija leti na tri destinacije u Nemačkoj: Frankfurt - Han, Hanover i Nirnberg.

Posle perioda vanrednog stanja usled pandemije korona virusa, Er Srbija je 21. maja počela sa postepenom obnovom letova a tada su ponovo uspostavljeni letovi do četiri destinacije.

Do današnjeg dana srpska nacionalna avio-kompanija pažljivo prati razvoj situacije u vezi sa ograničenjima putovanja i zabranama obavljanja putničkog avio-saobraćaja u pojedinačnim zemljama i u skladu sa tim kontinuirano prilagođava svoj saobraćaj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.