Er Srbija: Putnik iskrcan na aerodromu Nikola Tesla zbog bezbednosti

Izvor: Beta, 05.Jan.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Er Srbija: Putnik iskrcan na aerodromu Nikola Tesla zbog bezbednosti

Kompanija Er Srbija saopštila je večeras da je na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" iskrcan putnik na letu JU74 od Beograda do Ciriha koji je izazvao pokretanje bezbednosne procedure."Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzeli su mere iz svoje nadležnosti, a avion je po završetku svih bezbednosnih provera sa zakašnjenjem od 40 minuta poleteo za Cirih", navedeno je u saopštenju Er Srbije.Kako se dodaje, Er Srbija je postupila u skladu sa pravilima koja nalažu da bezbednost putnika i članova posade bude na prvom mestu.Portal Pink objavio je prethodno da je jedan od putnika po ulasku u avion viknuo da je u avionu bomba.Pink prenosi da je to uzviknuo sedmogodišnji dečak koji je bio u pratnji oca V.J. (33) iz Beograda i da je kapetan aviona odlučio da sa leta budu skinuti otac i sin.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: Incident na ukrcavanju na let za Cirih, putnik iskrcan

Izvor: B92, 05.Jan.2019

Na ukrcavanju na let JU374 od Beograda do Ciriha, večeras je putnik izazvao "pokretanje bezbednosne procedure". Pripadnici MUP preduzeli su mere iz svoje nadležnosti, a avion je po završetku svih bezbednosnih provera, sa zakašnjenjem od 40 minuta, poleteo za Cirih, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...

Er Srbija: Putnik iskrcan na aerodromu Nikola Tesla zbog bezbednosti

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jan.2019

Kompanija Er Srbija saopštila je danas da je putnik koji je izazvao pokretanje bezbednosne procedure na letu JU74 od Beograda do Ciriha, iskrcan na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla"..."Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova preduzeli su mere iz svoje nadležnosti, a avion je po završetku svih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.