Elton Džon primoran da odloži turneju zbog povrede kuka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2021, 13:19

Elton Džon primoran da odloži turneju zbog povrede kuka

Engleski muzičar Elton DŽon saopštio je danas da je primoran da odloži evropske datume na svojoj svetskoj turneji do 2023. godine zbog operacije povređenog kuka.

Kako navodi agencija AP, Elton DŽon je ove godine trebao da svira u gradovima u Velikoj Britaniji i Evropi, a u okviru turneje "Farewall Yellow Brick".

Međutim, Džon je ranije rekao da mu je pad na tvrdu podlogu krajem leta prouzrokovao mu je velike bolove.

On je rekao da uprkos intenzivne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fizikalne i specijalističe terapije, bol je nastavio da se pogoršava i da dovodi do sve većih poteškoća u kretanju.

"Savetovano mi je da se što pre operišem kako bih se vratio u kondiciju i uverio da neće biti dugoročnih komplikacija", kazao je DŽon.

On je poručio da "sa velikom tugom i teškog srca je primoran da promeni datume ovogodišnje oproštajne turneje po Evropi i Velikoj Britaniji za 2023. godinu".

DŽon je dodao da planira da krene na američku turneju u januaru naredne godine u Nju Orleansu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Elton Džon primoran da odloži turneju zbog povrede kuka

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2021

LONDON - Engleski muzičar Elton Džon saopštio je da je primoran da odloži evropske datume na svojoj svjetskoj turneji do 2023. godine zbog operacije povrijeđenog kuka.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.