Elez ostaje u pritvoru; odbijena žalba advokata

Izvor: B92, 20.Apr.2021, 21:19

Elez ostaje u pritvoru; odbijena žalba advokata

Apelaciono veće Suda BiH odbilo je žalbu advokata Darka Eleza na odluku o produženju pritvora za još dva meseca.

Elezu, koji je izručen iz Srbije zbog mafijaških likvidacija, pritvor je produžen 2. aprila, prenose mediji.

Darko Elez je jedan od optuženih u okviru predmeta "Lutka" za ubistva, pokušaje ubistva, pljačke transporta novca i druga krivična đela.

Saglasnost za izručenje Darka Eleza data je početkom marta nakon što su srpski sudovi utvrdili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da su ispunjeni uslovi za njegovo izručenje zbog teških krivičnih dela organizovanog kriminala izvršenih u 2015, 2017, 2018. i 2019. godine.

Elez je zatim i izručen početkom marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Elez ostaje u pritvoru, odbijena žalba advokata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2021

Apelaciono veće Suda BiH odbilo je žalbu advokata Darka Eleza na odluku o produženju pritvora za još dva meseca...Elezu, koji je izručen iz Srbije zbog mafijaških likvidacija, pritvor je produžen 2. aprila, piše RTRS...Darko Elez je jedan od optuženih u okviru predmeta "Lutka" za ubistva, pokušaje...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.